Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan våre nettsider samler inn og bruker opplysninger om deg (personopplysninger).

Retura-NT har utarbeidet rutiner for hvordan vi håndterer personopplysninger som samles inn via våre nettsider. Retura-NT har et eget personvernombud som passer på at vi følger loven. Du kan kontakte oss på post@retura-nt.no dersom du har spørsmål, eller ønsker innsyn i opplysninger.

Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Selge og levere våre tjenester til deg, samt kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
  • I noen tilfeller kan vi lagre personopplysninger for å overholde lovmessige forpliktelser.

Retura-NT leverer mange tjenester og bruker ulike støttesystemer innenfor våre tjenesteområder. Flere av disse systemene inneholder personopplysninger. Eksempler på slike opplysninger er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Når du kontakter Retura-NT
Når du sender brev eller elektronisk post til Retura-NT vil henvendelsen bli liggende i våre systemer til vi ikke lenger finner henvendelsen relevant, eller til du ber om å få informasjoen slettet. Noen ganger kan det være nødvendig at vi oppbevarer opplysninger i forbindelse med lovmessige forpliktelser.

Når du gjennomfører kjøp på Retura-NT.no
Dersom du gjennomfører kjøp gjennom e-handelsløsningen på våre nettsider, vil opplysningene du legger inn bli liggende i vårt ordresystem fram til varen eller tjenesten er levert. Etter dette vil den bli tatt vare på for statistikk og ordrehistorikk dersom det ikke foreligger forespørsler om sletting. Opplysninger knyttet til selve transaksjonen håndteres av Nets og Retura-NT har ikke tilgang til sensitive data for selve transaksjonen. Du kan lese mer om hvordan Nets håndterer personopplysninger her.

Personvernprinsippet sier at du har rett til å bestemme over opplysninger vi har om deg. Som hovedregel må du gi samtykke til at vi kan bruke opplysningene. Retura-NT skal rette seg etter det du bestemmer.

Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom Retura-NT har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene. Du kan kreve at vi sletter personopplysninger om deg dersom opplysningene ikke lenger er nødvendig for at Retura-NT skal overholde lovmessige forpliktelser.

Retura-NT videreformidler ikke personopplysninger om deg.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Informasjonskapsler

Retura NT benytter seg av tredjeparts informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics/AdWords og Facebook. Hensikten er å hente statistikk og analyse av nettsiden. Opplysningene blir brukt av oss til å forbedre nettstedet og for å tilby de besøkende en best mulig opplevelse. AdWords gjør at vi kan målrette annonser mot de som har besøkt siden vår. Vi kan ikke spore dataene til enkeltpersoner.

Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere som normalt. Anvisninger finnes her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Mer om Google AdWords bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan melde deg ut: https://www.google.com/settings/ads

Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan melde deg ut: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Hopp rett ned til innholdet